16.05.2016

ZAVIRITE U ŠARENI MODNI SVIJET BLOGERICE SONJE – LITTLE MISS TWIGGY

moda :: Magazine

Sonja, u virtualnom svijetu poznatija kao Little Miss Twiggy, mlada je mama, buduća pravnica i modna blogerica. Dovoljno je samo pogledati njezine outfite i bit će vam jasno da je za Sonju moda igra – igranje sa različitim stilovima, bojama, printevima. Ona je još jedan dokaz da se s majčinstvom stil odijevanja ne mijenja i da mame mogu i dalje biti cool, otkačene i moderne. Evo što Sonja kaže o svom stilu i koje nam je savjete dala za online shopping.

Reci nam ukratko kako je sve počelo i kako se rodila ideja za Little Miss Twiggy?
Ideja za pisanjem bloga se pojavila prije 4 godine, kada sam otkrila jednu fashion zajednicu čija je svrha bila promoviranje vlastitog stila. Tamo sam pronašla jako puno predivnih i inspirativnih mladih dama, te počela čitati njihove blogove, i nakon nekog vremena sam odlučila početi stvarati svoj mali virtualni modni svijet.

Kako bi opisala svoj stil?
Svoj stil bih opisala kao šareni i šljokičasti ormar prepun  kombinacija različitih stilova. Nosim ono u čemu se osjećam kao ja. Mora biti upečatljivo, barem jedan detalj.

Da li se tvoj način odijevanja promijenio otkad si postala majka?
Nije. I dalje volim nositi kratke suknjice i haljinice i mašnice. Ne znam mogu li to zahvaliti svojoj upornosti ili jednostavno imam dobro dijete koje mi daje vremena i za šminkanje.

Koji je tvoj najdraži modni dodatak?
Uh, ovo je teško pitanje. Imam faze. Faza ludih štikli, platforma tenisica, faza neobičnih torbica, faza mašnica u kosi, faza statement ogrlica. Trenutno sam u fazi midi suknji A kroja. Ako to možemo nazvati modnim dodatkom. Jedini dodatak koji je stalan je crveni ruž.

Pošto znamo da voliš shoppingirati online možeš li nam dati par savjeta za kupnju odjeće preko interneta?
Kada vam se nešto svidi i odlučite kupiti komad odjeće online, prvo treba pročitati od kojih je materijala, a zatim se dobro premjeriti, jer nije svaki S/M/L isti, dakle uzeti metar u ruke! To se ne odnosi samo na kupnju odjeće, već i na kupnju cipela. Vjerujte mi, govorim iz vlastitog iskustva. 

I za kraj, koji su tvoji najdrazi online shop-ovi?

Definitivno ASOS i ROMWE. Zapravo se u svakom online shopu može pronaći dobar komad odjeće, samo treba imati vremena za pretraživanje. 


 

 

http://www.littlemisstwiggy.com/