05.11.2020

U SALONU ARTISTIC ISPROBALI SMO NAJNOVIJI SCHWARZKOPF PROFESSIONAL TRETMAN ZA NJEGU

ljepota :: Vijesti


Tim frizerskog salona "Artistic" u suradnji sa Schwarckopf profesional hrvatska odvojio je jedan dan  i odlucio napravit beauty day gdje su pozvali modne kreatore, blogerie, modele, influensere i promovirali novu tehnologiju. 
Iz Schwarckopf akademija stigli su edukatori. Salon je odisao svježinom noviteta tretmana i mirisne njege za kosu uz pomoć Salon Laba. 
Salon Lab je prvi uređaj (smart camera) na svijetu koji analizira cijelu vlas i prikazuje u postocima stvarno stanje kose. 
Salon Laba duboko prodire u strukturu vaše kose i na taj način vam predlaze optimalnu njegu.


Pametni analizator je dvostruki dobitnik nagrade za inovacije CES ® 2018 koja slavi izvanredan dizajn proizvida i inženjering u novim proizvodima potrošacke tehnologie.

Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & SalonLab App jedina je napredna tehnologija na tržištu koja omogućava visoko personalizirano iskustvo u salonu, a moćna Fibre Clinix linija, osim u salonu, omogućuje održavanje kvalitete kose i kod kuće

Artistic je novitete predstavljao cijeli radni dan u ugodnoj atmosferi i postivajući epidemiološke mjere. 

Uspjeli smo se malo i opustit i zabavit uz Gin Corner i kolačiće. Svakako nas je i dobro zabavila  blogerica i dugogodišnja klientica Artistica Nina Strmotić Vučetić koja je stigla namaskirana.
Među pozvanima se nasla i Anuska koja nas je zabavila svojom energijom, naše kreatorice Anja  Stehlik, Ivana Tomić i Antonela Gregorović, influenserice Sara Bužleta, Maja Milocanovic, Andrea Dusić, Michelle Salome,Ivana Kalac, Maja Vujica te plesačica Mia Petković.
Na Artistic analizi našao se i Medulin FM i nasa klijentica Nina Žufic i Ruzica Koraca.
Studio Be A Diva - Alnea Bozic   Martina Jelovac i Maja Jasika Cvek isto tako su isprobale revolucionarnu tehnologiu koja spaja frizersku ekspertizu zajedno sa digitalnim podacima i zakoračili u SALON BUDUĆNOSTI.