13.12.2018

SVE NIJANSE CRVENOG RUŽA KOJE ŽELIMO ISPROBATI ZA BLAGDANE

ljepota :: Vijesti

Crveni ruž za usne jedan je od rijetkih make up proizvoda iza kojeg se krije kultni status i predznak klasika. Istovremeno upečatljiv i klasičan, crveni ruž za usne je beauty favorit za kojim ćemo posegnuti kako bismo u trenutku začinili i transformirali svoj make up look i dodali mu dozu old school glamura.
Baš poput većine make up favorita, crveni ruž za usne donosi paletu neodoljivih nijansi među kojima će baš svatko lako pronaći svoju omiljenu crvenu ili nekoliko njih – od jarke crvene s naglašenih narančastim podtonom do zagasitih tonova boje crnog vina.

Beauty kuće su otišle i korak dalje, te uz pigmentaciju ruža, veliku pozornost pridaju i samoj teksturi, hidratantnim sastojcima te postojanosti što rezultira nijansama koje daju volumeniziran, bogat i upečatljiv efekt na usnama. Odabir savršene nijanse crvenog ruža ovisi od boje vaše puti, a u nastavku smo pripremili i mali vodič kako izabrati odgovarajuću boju. Ne zaboravite svakako na pravilnu hidrataciju usana prije samog nanošenja ruža te odabir odgovarajuće olovke za usne, ako ju koristite. Ne želite da vaše usne izgledaju ispucalo ili neuredno.


Chanel laromnesque

Bourjois

Nars audacious charlotte

Nyx soft matte lip cream -monte-carlo

Mac Diva


Dior rouge 999