22.05.2018

Modna priča brenda Stehlik iz čarobnog Rovinja

moda :: Vijesti

U moru minimalizma i skandinavskog stila, toplo vrijeme ipak iz nas izazove potrebu za drugačijim stilskim izražavanjem. Dolazak sunca i skidanje toplih slojeva dodatno nas mami u lakše odjevne kombinacije, nesputanost i osjećaj slobode kroz dan. Dizajnerica Anja Stehlik svojom je kampanjom za ljeto 2018. obznanila povratak boho chicu, stilu Sienne Miller, Kate Moss, ali i omiljenom festivalskom stilu koji ljeto uvijek donosi sa sobom.

Nova Stehlik kolekcija prepuna je boho modela haljina, za dnevne i večernje prigode, koje će zadovoljiti svačiji stil od jutra do večeri. U danima kada ne želimo da nam je odjeća opterećenje, a stajlinzi laki i bezbrižni, ovakvi modeli nameću se kao najbolje rješenje.

Haljina od bijele svile u kombinaciji sa crnim obrubom od čipke  ili cvjetne boho haljine u različitim printevima, samo su neki od primjera kako biti opušten, a potpuno stiliziran za brojne evente koji dolaze s toplim ljetnim večerima.

Novi editorial slavi  ležernost indie stila, osjećaj divljine uklopljenim u gradski đir koji volimo.
Stoga je upravo Rovnj poslužio kao odlična kulisa ovoj dizajnerici iz Istre koja nas je u novom editorialu provela kroz ulice čarobnog  Rovinja i ispričala svoju modnu priču.

Kolekcija je dostupna u Puli na adresi Maksimijanova 9,  te www.anjastehlik.com

 

 

Foto: Eni Brušnjak
Model: Maja Vujica
MUA: Pjerika
Make up: Sabrina Lučev