30.08.2019

SLAVKO SOBIN I PETRA KURTELA STIŽU U PULU RJEŠAVATI BRAČNE PROBLEME I NASMIJATI PUBLIKU DO SUZA!

lifestyle :: Kultura

Naš poznati glumac Slavko Sobin, koji je publiku nedavno oduševio i pobjedom u Plesu sa zvijezdama, te njegova glumačka partnerica Petra Kurtela plešući tango stižu u Pulu nasmijati vas do suza, ali i dotaknuti vam srce u novoj urbanoj, duhovitoj i emotivnoj predstavi koja je oduševila i publiku i kritiku - Who the fu*k is Biba?. U sklopu turneje za koju se u većini mjesta traži karta više, 31. kolovoza s velikim iščekivanjem ovaj glumački dvojac stiže u Pulu.

Naši poznati glumci završili su kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema.

Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova suvremena i urbana hit predstava.

„Nakon što smo se nedavno svi dobro nasmijali i zabavili tijekom moga gostovanja s predstavom 'Političar', veliko mi je zadovoljstvo i čast ponovo doći u Pulu, na prekrasni Kaštel, s ovom novom kvalitetnom mainstream predstavom i stati pred publiku te ju, vjerujem, ponovo dobro nasmijati i 'prodrmati'. Pozivam vas da dođete u što većem broju, a moja kolegica Petra i ja potrudit ćemo se otkriti vam hoće li ružičasta biti službena boja našeg vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla štraca Antonija i, na kraju krajeva, who the fu*k is Biba“ – poručio je Slavko Sobin.

 

Dođite i pogledajte ovu pitku, toplu i duhovitu predstavu u kojoj se svatko može prepoznati.

 

Ulaznice za izvedbu na pulskom Kaštelu mogu se kupiti u sustavu www.eventim.hr online te na svim kioscima Tiska, Tisak Mediji, Exclusive Change mjenjačnicima (Kaufland, K Centar Šijana, Pula City Mall, Pevec), u Activa Travel Istra te turističkoj agenciji Albatours po cijeni od 80 kuna