12.02.2019

Slavite ljubav nakitom iz Zaks zlatarnica

moda :: Vijesti

Svaka je ljubav posebna, nosi svoj život i svoju priču, nosi svoju energiju, svoja nadanja, svoje želje .
Ljubav ne poznaje godišnja doba i prisutna je sve dane u godini, a u posebnim prigodama poput Valentinova doza romantike osjeća se na svakom koraku.
I upravo zato,  pravo je vrijeme za učiniti nešto neočekivano, odvojiti vrijeme za dragu osobu i podsjetiti je da je voljena.
Za takve posebne trenutke iz zlatarnica Zaks pripremili su novu kolekciju posvećenu romanticima, zaljubljenima i sanjarima.


Zlatne naušnice 1440,00 kn

Najpoznatiji simbol na svijetu – srce, tako je dobilo svoju zlatnu izvedbu u bijeloj i žutoj varijanti, sa cirkonima ili kao uvijek tražena klasika.
Uz raznolike oblike globalno popularnog znaka ljubavi pojavljuje se još jedan pripadajući motiv, znak beskonačnosti koji savršeno upotpunjuje priču o vječnoj privrženosti.
“Ovog Valentinova darujte ljubav i ista će se vratiti višestruko upakirana u Zaks poklon kutijicu”, poručuju iz zlatarnica Zaks.

U trgovačkom centru ,Max city Pula, pronaći ćete idealne Zaks poklone koji je ovog Valentinova ponudio  pripadnicama nježnijeg spola komade nakita koji su bezvremenski.
U petak, 15. veljače, održava se prvi Max petak  u najvećem trgovačkom centru u Istri , kada ćete moći duže i više uživati zahvaljujući radnom vremenu do 22 sata i iskoristiti aktualni popust -25% na kolekciju zlatnog nakita u Zaks poslovnicama


Zlatne naušnice 2150,00 kn


Zlatno prstenje s lijeva na desno 1365kn 1620kn 1300kn

 

Zaks poslovnice potražite u Puli u centru Max City  ili u Rijeci u Robnoj kući Ri