12.04.2018

Romantična priča o vjenčanju iz srca Istre

vjencanja

Predstavljamo vam jednu romantičnu priču o vjenčanju iz srca Istre, nastale iz suradnje fotografkinje Nine Roland i organizatorice vjenčanja Ticiane Peteh.
Nina i Ticiana su udružile svoje strasti i znanja, te okupile vrijedne ruke u ostvarivanju ove priče. Osmišljavanje stylinga vjenčanja, počinje od nekog vama jako važnog detalja. Kod mladenki je to najčešće vjenčanica.
Izbor vjenčanice prepustile su Bibi Pliško, vlasnici salona Vjenčanice Biba, s dugogodišnjim iskustvom i ugledom. Priču i scenarij prilagodile smo ovoj bezvremenskoj vjenčanici u čipki i resicama, kroz koju je fotografkinja Nina Roland mogla pokazati svu svoju kreativnost i maštu u stvaranju, a kroz fotografije detalja i prostora i svo svoje znanje.


Cvjetnu krunu od prirodnog proljetnog cvijeća, uglavnom ranunkula, izradila je Ticiana Peteh za The Bloom Room. Mladenkin buket, uz nježne ranunkulice pastelnih boja, naglašen je neobičnim, manjim zelenim glavicama te anemonama.
Mladenkinu dugu kosu uredila je u neobavezne lokne Matea Kos iz salona Pupa i Mister, ostavljajući 'prostora' za cvjetnu krunu koja je dala romantičnu notu vjenčanici i priči. Za savršen make up pobrinula se Veronika Staraj iz salona Jolie Beauty u Buzetu. Nježna i decentna šminka u nijansama cvjetne krune naglasila je prirodnu ljepotu mladenke te zaokružila styling.
Shooting su odradile u predsjedničkom apartmanu hotela Vela Vrata, u kojem dominira veliko rustikalno bijelo ogledalo sa zlatnim detaljima. Ogledalo i nježne boje ranunkulica dali su posebnu inspiraciju u odabiru dekorativnih rekvizita kao zlatni svijećnjak i i crne svijeće. Time su dobile dinamiku fotografije s puno različitih detalja, koji u organizaciji vjenčanja i vjenčanih fotografija imaju svaki svoju malu, ali važnu ulogu.


Kako je to bio jedan od prvih sunčanih dana nakon duge i tmurne zime, željele su vam predstaviti Malu Lozzetu, terasu sa samo dva stola, ali s jednim od romantičnijih pogleda na okolna brdašca i dolinu rijeke Mirne.
Na Maloj Lozzeti dočarale su rezanje torte, koju je za ovu priliku osmislila i izradila Katarina Paoletić, poznata slastičarka iz Zambratije. Torta se i okusom i izgledom savršeno uklopila u cijelu priču, u jednom malom romantičnom mjestu, negdje u srcu Istre…
Uz partnera projekta Vela Vrata, boutiqe hotela smještenog u starogradskoj jezgri Buzeta, s guštom su odradile ovaj inspirativni proljetni shooting i nadamo se, dale vam pokoju ideju za vlastito vjenčanje.

Vjenčanica: Biljana Pliško, Vjenčanice Biba, Pula
Scenarij, styling, cvijeće i rekviziti: Ticiana Peteh, The Bloom Room, Poreč čije inspiracije možete pronaći i na Instagram profilu
Fotografije i obrada: Nina Roland, Buzet 
Make up: Veronika Staraj, Jolie Beauty salon, Buzet 
Frizura: Matea Kos, Salon Pupa i Mister, Buzet
Torta: Katarina Paoletić, Nešto slatko by Katarina, Zambratija