25.04.2019

REVOLUCIJA ZA NJEGU KOŽE JE STIGLA IZ CLINIQUE-a ! Kreiraj kremu po vlastitoj mjeri

ljepota :: Vijesti

Predstavljamo vam novu revoluciju u njezi kože – Clinique iD, naš prvi prilagođeni sistem hidratacije, napravljen samo za tvoj tip i potrebu kože.
Sada možete hidratizirati i ciljano njegovati svoju kožu s novim Clinique iD, dostupnim u 15 jedinstvenih kombinacija.

Clinique je bio prvi beauty brend koji je predstavio ideju o prilagođenoj njezi kože 1968. sa svojim ikonskim 3-step sistemom.Prilagođavajući se modernom potrošaču, Clinique te potiče da preuzmeš kontrolu i kreiraš savršenu kremu za svoj tip i potrebe kože.


Kada govorimo o vašoj njezi kože, sada imate priliku prilagoditi, a ne pristajati na kompromise.

Novo doba personalizacije je stigla.Alergijski testirano. 100% bez mirisa.Bez parabena. Bez ftalata. Bez mirisa. Samo sretna koža.

Inovativno, specijalno osmišljeno pakiranje pruža precizni omjer 90% hidratantne baze i 10% aktivnog koncentrata u spremniku... svakim pritiskom. Iznimno jednostavan sistem za hidrataciju i njegu s Clinique iD. Dostupan u 15 kombinacija za hidrataciju vaše jedinstvene kože i njegu vaše primarne brige kože.

Clinique iD njega kože na jednostavan način. Jednostavno odaberite Hidratacijsku bazu i jednu od 5 aktivnih koncentrata u spremniku za kreiranje vlastite prilagođene Clinique iD kreme.