05.02.2019

PRESLATKA IZDANJA JEDNE MAME I NJENE DVIJE KĆERI

mama :: Moda

„Iz dana u dan, volim stvari držati jednostavnima. Ne možete pogriješiti s fantastičnim cipelama, TShirtom ili džemperom, sjajnim cipelama i fantastičnim kaputom.“ - ovako stoji u uvodniku u stilski dnevnik Hannah Strafford Taylor. Iako je par godina radila kao model, Hannah je u posljednje vrijeme simpatije modne javnosti privukla svojim blogom. Prvotno je pokrenula Instagram račun kako bi na jednom mjestu sačuvale sve foto uspomene nastale s njenom kćerkom. 


Uskoro je Soleil, njena starija kćerka željela pozirati samo uz nju te su tako i nastale serije, sada već tradicionalnih fotografija na kojima se vide usklađena izdanja Hannah i njene kćeri. Sada im se i na fotografijama pridružila i Winter – ovaj fantastični trio koji dokazuje da je moda i odijevanje jedna zabavna stilska igra u kojoj svatko može sudjelovati i uživati, neovisno o godinama. I da jedan komad može dobiti sasvim novo lice u ormaru jedne chic mame i razigrane djevojčice. 


„Udobnost je uvijek ključ. Iako ćete me ponekad vidjeti i u visokim potpeticama na Instagramu i iako ih jako volim, ne mogu u njima trčkarati cijeli dan.“ – napisala je u jednom od svojih postova. Uz dozu modne inspiracije, svakodnevno dijeli i praktične savjete za odijevanje djece, ali i trikove vezane za organizaciju vremena.
Par lekcija o kreiranju neodoljivih usklađenih izdanja s klincima, onda će vam ove fotografije biti sjajan vodič.