06.05.2020

Popularne EQUA boce stigle su u Hrvatsku

lifestyle :: Interijer i dizajn

S dolaskom prvih sunčanih dana i porastom temperatura, više je nego ikada važno našem tijelu pružiti dovoljno hidratacije kako bi nesmetano uživali u aktivnom načinu života te istovremeno brinuli za svoj duh i tijelo.  Dovoljna količina vode utječe na djelovanje čitavog organizma - povećava razinu energije, koncentraciju, smanjuje pojavu glavobolja, jača imunološki sustav i uljepšava izgled kože. Moderna boca za vodu prekrasnog izgleda sigurno će te podsjetiti na važnost hidratacije, ali i brige za okoliš.

Nedavno nam je za oko zapeo slovenski brend EQUA koji već 10 godina uspješno osvaja domaće i strano tržište svojim prepoznatljivim  bocama za vodu. Dostupne u preko 80 dizajna, ove šik boce izrađene su od održivih materijala poput visoko kvalitetnog borosilikatnog stakla otpornog na promjene temperature  i modernih navlaka od umjetne kože. Jedna EQUA boca godišnje može zamijeniti do čak 217 plastičnih boca za jednokratnu upotrebu. Njezino korištenje vidljivo će smanjiti količinu proizvedenog otpada i istovremeno utjecati na tvoje hidratacijske navike. Uz svoju omiljenu EQUA bocu tako se možeš osjećati dobro, izgledati dobro i činiti dobro za planet.

Dati doprinos  smanjenju upotrebe jednokratne plastike nikada nije bilo lakše, s EQUA bocom pristaješ na održivi način života bez mijenjanja osobnog stila.

Pronađi i ti svoju savršenu partnericu za cjelodnevnu hidrataciju putem hrvatskog  WEB SHOPA.