07.11.2019

Odlična vijest za beauty ovisnice - NudeSTIX brend od danas dostupan u Hrvatskoj!

ljepota :: Vijesti

Ako sebe nazivate beauty znalcem onda ste zasigurno čuli za brend NudeSTIX.

Riječ je o brendu koji ima moto „Go nude but better" misleći kako svi možemo postići svježi nude look te istaknuti prirodnu ljepotu, bez previše proizvoda i kompliciranja.

NudeSTIX je jednostavan brend koji je postigao strelovit uspjeh zbog proizvoda koje je tako praktično i lako koristiti.Smatraju kako svi imamo jedinstvenu ljepotu koje treba pokrivati tonom make up-a, nego dodati malo boje i svježine na strateška mjesta i time istaknuti svoje prednosti.

Brend je poznat po multi-purpose proizvodima, pa je tako moguće s jednim do dva proizvoda našminkati kompletno lice – od usana do očiju.Svi proizvodi imaju prirodne nijanse i nalaze se u stiku, pa otud i naziv NudeSTIX.
Osim što se proizvodi mogu koristiti na više načina, također su obogaćeni vitaminima, antioksidansima te su veganski i cruelty-free.

Iza brenda stoji karizmatična Jenny Frankel, koja je u beauty industriji preko 20 godina, a 2015.godine se odvažila lansirati vlastiti brend.
Jenny je posjetila Zagreb povodom lansiranja brenda u Muelleru na Trgu Bana Jelačića – prvom i trenutno jedinim prodajnim mjestu u regiji.

Nakon Zagreba NudeSTIX će se naći i u drugim Hrvatskim gradovima.Uz Jenny su i njezine dvije kćerke Ally i Taylor, tipične pripadnice Gen Z i Millenial generacije koje su također zaslužne zašto je ovaj make up brend postao toliko popularan među mladima.

Brend NudeSTIX, kao i popularnu Taylor Frankel možete pratiti na Instagramu, za svoju dnevnu dozu nude svježine!