10.02.2021

Nova Zarina lingerie kolekcija za Valentinovo izgleda sanjivo! Izdvojili smo favorite.

moda :: Trendovi

Ukoliko vam je na današnji kišoviti dan potreban jedan razlog za osmijeh, onda ne sumnjamo da će to biti ova vijest. Naime, brend Zara, nakon debitirajućeg prvog asortimana donjeg rublja, predstavio je novu kolekciju u susret Danu zaljubljenih.

Artikli koji su već ukrali pažnju i osvojili simpatije dama su u efektnoj, crvenoj boji, klasičnoj crnoj ili nježnim pastelnim nijansama naglašavajući romantičnu i seznzalnu notu.

Zarina najnovija kolekcija vrlo je prigodno nazvana "Love" i sadrži svilenkaste i nježne artikle od braletta sa čipkom, svilenog ogrtača, parfema, do nakita koji će vam uljepšati Valentinovo. Kolekcija se također može pohvaliti svilenim toaletnim torbicama sa maskom za spavanje, scrunchie gumicom i trakom za kosu, kao i crvenim ružem za kojeg ne sumnjamo da će upotpuniti večernji look.

Dakle, ako ste u potrazi za novim donjim rubljem kojeg ćete ovog Valentinova rado nositi, ali i posebnim detaljima koji će podariti #wow efekt, zavirite u novu Zarinu kolekciju dostupnu putem interneta i u trgovinama. U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita među kojima se, vjerujemo, krije i vaš omiljeni artikal.