12.02.2018

Notes of Zagreb predstavlja Secret of the Bloody Bridge

ljepota :: Trendovi

Bliži nam se Valentinovo, dan kada svojim voljenima pažnju pokazujemo ljubavlju i poklanjanjem nekog znaka pažnje. Zagrebački brend Notes of Zagreb u svojoj ponudi ima idealan poklon za zaljubljene. Miris Secret of the Bloody Bridge ističe se crvenom bojom i povijesnim imenom, a u sebi skriva romantične mirise jasmina, ruže, đurđice i naranče. Osim atraktivnog izgleda, note ovog mirisa donose toplu i romantičnu atmosferu u vaše srce.

Ovaj miris dobio je ime prema poznatom romanu Marije Jurić Zagorke Tajna krvavog mosta. Jedini je miris u ponudi brenda Notes of Zagreb koji se ističe crvenom bojom i time plijeni pažnju svakog ljubitelja home decor-a. Cvjetne note jasmina, ruže i đurđice idealno se prožimaju sa slatkom narančom i daju prostoru potpuno očaravajući miris. U dućanu ove divne zagrebačke kuće mirisa Notes of Zagreb-a u Skalinskoj 2, miris Secret of the Bloody Bridge može se pronaći u obliku difuzera sa štapićima, koji je u ponudi u tri različite veličine od 100 ml, 200 ml i 500 ml ili u obliku spreja za kuću. Cijene difuzera sa štapićima kreću se od 140 do 330 kuna, dok se sprej za kuću prodaje po cijeni od 95 kuna. Svaki miris dolazi u predivnoj ambalaži, a pomno osmišljen dizajn bočica uklapa se u svaki ambijent.

U zadnje tri godine Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, te po izvrsnom dizajnu i ambalaži osmišljenoj do najsitnijih detalja. Sve mirise u ponudi odlikuju pomno birani sastojci, koji donose osvježenje i toplinu u prostor i dom.