28.05.2018

Najslađe cipelice za klince Mini Melissa

mama :: Moda

U novootvoreni multribrand store Ne.Ne.Ne. stigao je svjetski poznati brend iz Brazila – Mini Melissa koji predstavlja nastavak na poznati brend Melissa za odrasle.

Mini Melissa poznata je po tome što u kreiranju njezinih modela sudjeluju renomirani svjetski modni dizajneri, a dućan Ne.Ne.Ne. u ponudi ima kolekciju koju je dizajnirala Vivienne Westwood. Vivienne je kao predvodnica mode punka osmislila modele za prave klince sa stavom.

Sve cipelice Mini Melissa izrađene su od posebne gume Melfelx, koja je izuzetno udobna, savitljiva i u sebi ima ugrađen predivan miris koji miriše ovisno o temperaturi – što je vani toplije, to intenzivnije miriše. Upravo to ove cipelice čini idealnima za nadolazeće ljetne dane.

U ponudi trgovine Ne.Ne.Ne. mogu se pronaći modeli s veselim, šarenim uzorcima, ali i oni minimalističkih formi i boja.

Brend Melissa stvoren je 1979. godine, a glavna inspiracija za kreacije je more. Ribari su tada nosili cipele koje su bili uzor prvih modela Aranha (na portugalskom pauk) koji su danas u dućanu Ne.Ne.Ne. dostupni i u dječjoj varijanti. Nedugo nakon dolaska na tržište, te su cipele postale jedan od najpopularnijih modela u Brazilu. U posljednjem desetljeću brend je proizveo više od 32 milijuna parova koji se prodaju u više od 70 zemalja svijeta, a Hrvatska se upravo pridružila toj listi.