12.07.2019

Najiščekivanija modna revija u Istri Stehlik fashion show oduševila mnogobrojnu publiku

moda :: Vijesti :: Trendovi

Revija  koju nitko nije htio propustiti  na Usponu sv.Teodora  ovog je vikenda  bio glavna modna lokacija u Puli gdje je pulska  dizajnerica Anja Stehlik Moretti  održala petu samostalnu reviju još neviđenu na ovim prostorima.

Najiščekivanija modna revija  u Istri dizajnerice Anje Stehlik Moretti koja svake godine okupi 600-njak zaljubljenika u modu, predstavila je ove godine, po prvi puta u Hrvatskoj, haljinu na kojoj su se izmjenjivale vizualne animacije na temu flore i faune  te dale  neki posve novi uvid u budućnost mode.Bila je to prava modno-tehnološka poslastica koju brojna publika nije htjela propustiti.
U afričko-brazilskom duhu prikazana je ženstvena, koloristička i zanimljiva kolekcija od 40-tak modela koje su krasili 3d materijali, razni printevi, zanimljivi krojevi idealni za vruće ljetne večeri.


Modni show „Secret garden“ gdje glavnu ulogu igraju kreacije, vizuali i muzika, predstavio je i plesnu točku Mie Petković koja je publiku nadasve oduševila svojim plesnim pokretima.
Najveći pljesak svakako je dobila najmlađa manekenka,4- godišnja  kćerka dizajnerice , koja je svojim izlazom najavila i kolekciju za najmlađe.

Pomno osmišljena  modna predstava završila je svojevrsnim zaštitnim znakom revije, pjesmom „Don´t stop me now“ kojom dizajnerica poručuje da uživaš i raduješ se svim trenucima koji te čine čarobnom u onome što stvaraš.

 

 

 

Photo: Damir Bošnjak