31.05.2019

NAJCOOL RAY BAN SUNČANE NAOČALE ZA NOVU SEZONU IZ OPTIKE CENTAR

moda :: Vijesti

Sunčani ljetni dani nezamislivi su bez omiljenih naočala. Tražeći stil koji bi nam najviše odgovarao u posljednjih nekoliko godina vrelo inspiracije svakako su bili Pinterest i Instagram. A oni su po tko zna koji put iznjedrili novi trend kojeg je danas teško i zaobići. 

Od stila koji vlada trendovima do autentičnog kultnog statusa, Ray-Ban uspješno otvara godinu revolucionarnom kolekcijom koja je #Proudtobelong. 

Zahvaljujući promjenama na najslavnijim modelima i totalnim legendama – koje sada krase inovativne leće i suvremene linije – najomiljenija marka naočala na svijetu ni ovaj put neće iznevjeriti svoje poklonike, nudeći im i ove sezone nešto neočekivano, a opet poznato.

Jedno je sigurno, originalan stil nikada ne izlazi iz mode. Od klasičnog Aviatora i legendarnog modela Wings do retro četvrtastih i poluotvorenih ovalnih modela iz sedamdesetih, metalni su okviri tanji nego ikada a i dalje izuzetno moćni.
Ni leće se ne skrivaju u sjeni, već naprotiv obogaćuju vaš život bojama, sa suvremenim dvotonskim zrcalnim i trendovskim providnim lećama koje će se pobrinuti da vaš stil bude prepoznatljiv već na prvi pogled. Dajući dozu lakoće dojmljivom obliku Meteora i Wayfarera, živopisna proširenja klasične palete s havana uzorkom i potpuno novi kutovi daju novo viđenje odvažnog a lako nosivog stila koji se ne boji biti svoj.

Nikada se nemojte zadovoljiti običnim – odaberite model s kojim možete biti ono što jeste, s ljudima koji vas vide onakvima kakvi jeste

Sve Ray Ban modele pronađite u Optici Centar u Puli na adresi Flanatička ul. 19, te optika D&A  Giardini 6.