02.01.2019

NAJBOLJE DETOX MASKE ZA LICE

ljepota :: Vijesti

Maske za detoksikaciju kože mogu imati brojne benefite, ali ono što ih čini posebnima je dubinsko uklanjanje nečistoća, osvježavanje i osvjetljivanje lica te dubinska hidratacija. Možete ih uvrstiti u svoju tjednu rutinu njege lica, a tjedno korištenje maski osigurat će svjež i nahranjen izgled kože na koji će šminka sjedati puno bolje. 
Maske se nanose na čistu kožu i drže od nekoliko minuta do pola sata. Nakon što nahranimo kožu maskom, nanosimo proizvode za večernju rutinu njege lica, što znači da će sve dobrobiti maske ostati u koži i djelovati s prirodnim  ciklusima obnavljanja kože koji se odvijaju tijekom sna.

NUXE Crème Fraîche® de Beauté Masque Hydratant, 48-satna SOS hidratantna maska štiti od onečišćenja i negativnih vanjskih utjecaja te daje dozu svježine i sjaj tenu. Maska je odlična za brzu dozu hidratacije koja čini ten odmornim. Na licu se drži svega 10 minuta i ima osvježavajući citrusni miris koji razbuđuje.

Clinique Pep Start maska je pjenušava maska koja u dvije minute osvježi ten i revitalizira površinu kože. Odlično se ponaša na osjetljivoj koži i ne isušuje ju. Maska je roze boje koja se s nanošenjem na lice pretvara u bijele mjehuriće, tako da ćete u dvije minute imati i senzacionalni osjet pucketavih mjehurića.

L’Oreal Pure-Clay Soothing maska za lice spojila je tri vrste gline i ekstrakt cvijeta sljeza kako bi stvorila savršenu kombinaciju koja koži pruža nježni detox, dubinsko čišćenje i umirujući efekt zbog čega je savršeni izbor čak i za najosjetljiviju kožu.