01.04.2017

Luxury Baby Fashion- hrvatski brend za male princeze

mama :: Moda

Luxury Baby Fashion nedavno se pojavio na našem tržištu i jako brzo osvojio sve mame koje za svoju princezu traže  jedinstvene, drugačije  i posebne odjevne komade i dodatke. 
Odlučili smo popričati sa mamom Natašom kojoj je upravo njezina kćerkica bila inspiracija za pokretanje samog brenda.

Kako je počela Vaša priča sa Baby luxury fashion? Što Vas inspirira?
Priča Luxury Baby Fashion razvila se iz moje ljubavi prema modi. Inspirirana raznim idejama i inozemnim stranicama, došla sam do spoznaje da je kod nas nemoguće nabaviti neki lijepi i poseban dizajn za najmlađe. Moje prvo dijete je sin Petar, kojeg sam također uvijek voljela sređivati i oduvijek je imao trendy outfite.
Oduvijek sam sanjala i željela i svoju malu princezu koju ću moći uređivati, jer ipak nekako za djevojčice ima puno više mogućnosti oko kombinacija odijevanja.
Ideja o Luxury Baby Fashion postoji već neko vrijeme, no u realizaciju sam krenula kada sam saznala da sam trudna i da ću roditi svoju princezu Nikol.

Krenula sam u potragu za najkvalitetnijim tkaninama i počela sam dizajnirati Baby gnijezdo koje sam za svoju Nikol savršeno razradila do svakog detalja. Zatim, posteljinu s volanima, dekorativne jastučiće,haljinice, jedinstvene baby bodije i accessories.

   

 

Vaše haljinice za curice idealne su za posebne prilike, koje materijale najviše upotrebljavate?
U mojoj kolekciji možete pronaći jedinstvene haljinice s volanima, dodatkom čipke i tila koje jednostavno obožavam.
Čipka toliko daje jednu posebnost i jedinstvenost svakoj haljinici, baby bodiji, accessoriesu da mislim da je već postala i glavni pečat mog brenda.
Za izradu svih proizvoda iz asortimana koristim naravno samo najkvalitetnije tkanine poput pamuka, makoa, jer su prirodni materijali, a naravno svaka mama za svoju bebu ili djevojčicu želi samo najbolju kvalitetu i to svakako kupnjom bilo kojeg proizvoda iz našeg asortimana i dobiva.
Svaki proizvod izrađen je prvo za Nikol i nosimo i koristimo sve naše proizvode i samim time sve testiramo, tako da sam u potpunosti sigurna da je sve najbolje kvalitete i dizajna.

A za svoju princezu želim samo najbolje tako da i svaka mama koja se odluči za kupnju našeg brenda dobiva samo najbolje.

 


Najdraži komad koji si izradila?
Svaki proizvod volim na svoj način i puno mi znači i izrađen je s puno ljubavi i pažnje i drago mi je da moje klijentice to primjećuju i osjećaju.
Obožavam naše haljinice jer obožavam modu i dizajn, ali bih nekako kao svoj omiljeni proizvod izdvojila Baby gnijezdo koje sam dizajnirala i izradila za Nikol dok je još bila u trbuhu.
Baby gnijezdo je vrlo popularno na inozemnom tržištu i kod nas nije bilo dostupno i kada sam ga završila i kada smo ga u prvim danima i mjesecima kada se rodila Nikol počela koristiti, tek sam tada zapravo shvatila koliko je praktično i funkcionalno.
Jer iskreno, izradila sam ga jer mi je dizajnom izgledalo prekrasno i doradila sam ga u svom stilu, ali tek sam korištenjem prepoznala i veliku praktičnost.

Baby gnijezdo smo prvi predstavili na hrvatskom tržištu i garantiramo svojom kvaitetom i dizajnom da je svakako naš top proizvod.

Sve je više dizajnera i brendova koji kreiraju za djecu, da li je to doista posato bussines? Vole li mame sve više  upariti svoj outfit sa djetetovim?
Naravno, obožavam naše haljinice jer ih svakodnevno nosimo i vrlo su trendy i moram priznati da smo vrlo primjećene kada god se pojavimo bilo gdje u mom dizajnu.
I naravno, volimo uvijek biti usklađene i često nosimo iste haljine moja Nikol i ja ili smo barem u istim tonovima usklađene za svakodnevne kombinacije i to mi je toliki gušt.

Samim time što svakodnevno primjećujem reakcije i komentare kada se pojavimo tako usklađene, vjerujem da to mame danas jako vole.


Kada biste mogli u par rečenica opisati svoja nadanja/očekivanja za budućnost, kako bi one glasile?
Plan je uskoro otvoriti svoj on-line shop i showroom u Zagrebu kada osjetim da je došlo pravo vrijeme za realizaciju.

Vjerujemo da mnoge mame  zanima gdje mogu kupiti Luxury baby fashion?
Luxury Baby Fashion proizvode možete naručiti on line preko naše Facebook i Instagram stranice.