30.07.2021

Ljepote Hrvatske i najbolje vinarije,  World Traveler predstavlja Vinsku turu Korčula Pelješac!

lifestyle :: Interijer i dizajn

Dalmaciju je najljepše upoznati u super društvu i sa čašom vina! Hedonistički doživljaj donosi World Traveler tura koja je prošle godine bila pravi hit! Četverodnevno putovanje, od 26.08.do 29.08., prilika je da napunite baterije i stvorite predivne uspomene, a ova će vam se tura urezati u pamćenje do kraja života jer…  jednostavno nema riječi kojima bi se mogla opisati već samo iskustvom.

LJEPOTE DALMACIJE, DEGUSTACIJE AUTOHTONIH VINSKIH SORTI, FAMOZNOG MASLINOVOG ULJA, RAKIJA, DALMATINSKE SPIZE I NEBROJENI TRENUCI ZA PAMĆENJE!

Prvoga dana imate priliku upoznati divan Ston i poznate Stonske zidine! Stonske zidine ponosno se diče kako su najdulje zidine na svijetu nakon Kineskog zida! Čekaju vas vinarije Miloš I Matuško, a osim vina imat ćete priliku degustirati I ekstra djevičansko maslinovo ulje!

Drugi dan rezerviran je za Velu Luku, između ostaloga posjetit ćete I izložbu fotografija posvećenu Oliveru Dragojeviću, u vinariji Blato čeka vas degustacija 3 vrste vina, u vinogradarstvu Čara 4 vste vina, na oba mjesta čeka vas I fantastično maslinovo ulje, slubljivat ćemo tako najbolje od najboljeg!

Treći dan prilika je da uživate u čarobnoj ljepoti Korčule, a posjetit ćete bajkovit i popularan otočić Badiju, Zanimljivost je da na Badiji žive potpuno pitomi jeleni koje ćete moći hraniti, ako budu „dobre volje“. Naravno, nećemo zapostavljati vinske užitke, vinarija u Lumbardi spremno nas čeka pokazati nam Grk vina!

Četvrti dan donosi već provjereni spoj uživanja, malo razgledavanja, malo vina! U vinariji Grgić očekuje vas degustacija 2 vrste vrhunskih vina, Pošipa i Plavca Maloga. Nakon degustacije, nastavlja se putovanje prema Metkoviću gdje se ukrcava na Neretvanske lađe I kreće jedinstven foto safari rijekom Neretvom.

World Traveler tim čine ljubitelji putovanja koji su svoja iskustva i omiljena mjesta pretočili u vinske ture kojima je nemoguće odoljeti.

Cijena putovanja je 2940,00kn, a uključuje prijevoz na relaciji Zagreb/Rijeka- Korčula – Rijeka/Zagreb (oba smjera), 3 noćenja s doručkom u prekrasnom hotelu Korkyra (4*), večere, razglede prema programu i ulaznice, turističkog pratitelja na putovanju, organizaciju i rezervaciju aranžmana, osiguranje odgovornosti. Fina vina, najbolje od gastro ponude Dalmacije, odlično društvo, sve što vam treba! 

Vina Korčule i Pelješca i atmosfera čarobne Dalmacije, trenuci za pamćenje!

 Čuveni Dingač i Postup, Plavac mali, Rukatac, Pošip, Grk… Onaj dalmatinski osjećaj uživanja i prilika da u rujan uđete svježi i puni dobrih dojmova!

Svijet je možda još nedostižan, ali svijet u čaši vina na jugu Hrvatske raj je na zemlji!

Više na VINSKA TURA PELJEŠAC KORČULA,

za sve dodatne informacije: 051/601 842,  099/200-2230,

mail: info@world-traveler.hr