11.11.2020

KOLECIJA DIZAJNERICE ANJE STEHLIK ISPRIČANA U ČAROBNOM KAŠTELU MOROSINI GRIMANI

moda :: Vijesti :: Trendovi

Danas, kada su neke stare navike tek podsjetnik  prošlih vremena, modni je svijet primoran prilagoditi se novim okolnostima, a Stehlik brend i ovoga je puta pronašao način da ispriča svoju modnu priču.

Unutar zidina misterioznog Kaštela Morosini Grimani u San Vincentu ispričana je jedna čarobna priča puna topline i ljubavi.
Zidine unutar kojih je vrijeme stalo,a neodoljive boje, arhitektura srednjeg vijeka, te graciozne kule bili su savršena kulisa za predstavljanje nove kolekcije dizajnerice Anje Stehlik .

Mirniji i topliji jesenski tonovi koji stvaraju osjećaj ugode i smiraja , taj „cozy stil“ baza je nove Stehlik kolekcije „DOLCE FAR NIENTE“
Upravo je to poziv da usporimo,  uživamo u sebi , tim malim ritualima odijevanja te osjećaju ugode i nesputanosti.

It komad sezone  haljine hoodice od brušene kože


Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na mnogobrojne statement komade od vegan kože te raznim varijacijama istih , ležernijim komadima u zemljanim tonovima u kojima se njeguje bussines leisure.

 It komadi sezone  su svakako haljine i majice  hoodice od brušene kože , a tu su i vuneni kaputi , kožni sakoi koji nam daju mogućnost stiliziranja za ležernije dnevne kombinacije.

 „Kad u svaku svoju kreaciju unosite veliki trud i posvetite pažnju detaljima i kvaliteti, stvorite bezvremensku ljepotu“
Stehlik komadi ne robuju trendovima već slave slow fashion pokret i unikatan stil.
Plisirane haljine i suknje od vegan kože osvajaju mogućnošću kombiniranja, dok cozy vunene veste i majice pune detalja postaju omiljeni komad Vašeg stylinga.

Fotografkinja Ana Bolobicchio nam je otkrila koliko je čarobno selo San Vinčent ,njegove životopisne ulice i zgrade, te je stvorila modnu priču savršenu za toplu i ugodnu jesen u Istri.
 

Kolekciju  možete pronaći u Stehlik trgovini (Zagrebačka 19,Pula) i službenoj stranici brenda www.anjastehlik.com

 

Sve novitete iz ponude potražite i na našem Instagram profilu https://www.instagram.com/anjastehlik/

Model: Maja Vujica i Michelle Kursar
MUa : Ella beauty
Hair: Artistic
Photo: Ana Bolobicchio