07.02.2019

KAKO STILIZIRATI KOSU NA DAN VJENČANJA

vjencanja

Nakon pronalaska savršene haljine, odabir frizure novo je poglavlje koje zahtjeva kreativnost svake buduće mladenke. Osim što odabir frizure oslikavati vaš stil i karakter, naglasit će i posebnost vjenčanice te zaokružiti cijeli look. Trebala bi ujedno biti elegantna, moderna i opuštena i ono najvažnije, uz nju se trebate osjećate ugodno.

Ukoliko imate poludugu ili dugu kosu, možete birati između pundže, pletenice i repa. Ako volite raspuštenu kosu, birajte razigrane kovrdže i ukrase za kosu. Jednostavan nakit ili cvijeće će biti lijep decor vašeg svadbenog looka, baš kao i zanimljive ukosnice. Ako imate kratku frizuru – birajte retro valove, zanimljive rajfove ili kosu razbarušite i upotpunite ju kopčom.
 
Postoji bezbroj varijacija na sve ove teme, a za inspiraciju u stiliziranju zavirili smo na crveni tepih i u backstage modnih revija, gdje su nam popularne glumice i modeli poslužili kao inspiracija kako kreirati elegantan i glamurozan look bez obzira na dužinu kose te dati sasvim novi prizvuk klasičnom poimanju pletenice, lokni, repa i pundže.