23.04.2019

Japanski hidrator za lice iz dm-a koji nas je oduševio

ljepota :: Vijesti

Japanski rituali njege lica poznati su po svojoj jednostavnosti i učinkovitosti, stoga ne iznenađuje činjenica kako su šuškanja o ovakvoj rutini sve glasnija. Glatka i blistava koža najčešći je rezultat japanske beauty njege, a koja se temelji na korištenju visoko koncentriranih, prirodnih sastojaka i u njihovoj redovitoj upotrebi, stoga ne iznenađuje činjenica da japanska kozmetika polako, ali sigurno osvaja beauty svijet.
Upravo takav  proizvod je i Hada Labo Tokyo , linija za njegu kože, koja je stvorena pod krilaticom "savršeno i jednostavno". Dostupna su četiri proizvoda - losion, gel krema za lice, dnevna krema protiv bora i krema protiv bora za oči i usne.

Hada Labo Lotion No.1 koji se u Japanu proda svake dvije sekunde, stoga nas je jako zanimalo što se nalazi u ovom proizvodu.
Riječ je zapravo o osvježivaču za kožu, točnije hidratoru te je njegova uloga slična kao i kod seruma. Hijaluronska kiselina poprilično je popularan sastojak velikom broju beautyproizvoda, a u ovom hidratoru nalazi se čak 3 vrste hijaluronske kiseline koje našoj koži vraćaju potrebnu hidrataciju.

Jedva čekamo isprobati ovaj hidrator  i uvjeriti se u njegovu učinkovitost!