05.02.2018

Iz Istre dolaze najkreativnija odijela po mjeri - O´DIJELO

moda :: Vijesti

Muškarci u odijelima više nisu monotoni “man in black” nego frajeri s dobrim sakoima, nekim drukčijim krojevima hlačama ,odjeveni po mjeri koji  itekako paze na svoj stil - no nisu izgubili na muževnosti.
Ako ste jedan od onih “juppieja” koji žele odijelo po mjeri, a to se svakako isplati jer poslovni look zahtijeva savršenu siluetu stoga tu je hrvatski brend O´dijelo, urbana, elegantna i sofisticirana odijela sa personaliziranom podstavom skrojenoj po želji.

 „Ideja o pokretanju brenda prvenstveno muških pa  potom i ženskih odijela  nastala je nakon što sam poželjela ponuditi muškom dijelu publike odijela po mjeri koja će istovremeno izvana biti casual i elegantna , dok njihova unutrašnjost odražava njihove strasti i dati tu urbanu notu.
Brend O´dijelo dobro je poznat muškarcima u Istri , a i dalje koji se prepuštaju custom made izradi i sudjeluju u svim procesima kreiranja
“- otkriva Anja

Neograničena kreativnost  koju pružaju, njihov je najjači adut te je stoga odabir sve većeg broja muškaraca sa stilom.
Nova kolekcija temelji se  na minimalizmu u kombinaciji s modernim i efektnim detaljima.
U ulozi muških modela u ovoj su se kolekciji našli Dominik Ban i poznati chef Ivan Zidar koji je odijelima dao dozu muške profinjenosti i urbanosti.

O´dijelo brend dostupan je na stranici O`dijelo

 

Fotografija: Renata Bule
Hair: Pjerika

Model: Ivan Zidar, Dominik Ban