24.02.2019

IDEJE ZA SKLADIŠTENJE DJEČJIH IGRAČAKA

mama :: Moda

Uz klince, pravi je izazov držati stalno dom urednim. Igračke koje se prostiru od dječje sobe do dnevnog boravka, motiviraju nas na stalnu potragu za novim načinima organizacije i slaganja istih. Kao odgovor na ovu nedoumicu javljaju se košare, police i komode koje na kreativan način kriju sve sitnice potrebne za zabavu i igru. Pri odabiru organizacijskih rješenja za sobu, uvijek imajte na umu da je važno da su igračke lako dostupne djeci te da ih jednostavno mogu uzeti i vratiti na svoje mjesto.
Sitnije igračke smjestite u kutijice ili staklenke i postavite na police, a veće skrijte u vreće, kredence, ispod kreveta ili u tabure. Igračke koje su prerasli darujte nećacima ili susjedima.

Pazite da su i sitnice koje koriste za razne hobije također uredno složene. Podignite cijelu priču na sasvim novu razinu i igračke im slažite na police po bojama. Uvijek ostavite i kutak za njihove kreativne radove. Mali djelić sobe koji će djeci, ali i vama mamiti osmijeh na lice i osjećaj ponosa. Za dodatnu inspiraciju pri uređenju njihovog prostora, posudite i neki od ovih trikova u nastavku. Ne samo da ćete vi biti zadovoljni zbog urednosti sobe, nego će uz njih i klinci razviti organizacijske vještine te dodatno probuditi maštu pri slaganju svojih omiljenih igračaka. Naposljetku, tako ćete izbjeći i tužan izraz lica zbog nestanka jednog djelića igračke ili pucanja omiljenog helikoptera.