24.02.2021

Haljina i čizme omiljeni su duo za prijelazno razdoblje

moda :: Vijesti

Iako su temperature još uvijek niske sunce nam je jasno dalo do znanja kako nam proljeće uskoro stiže, a s njim i izmjene unutar ormara. Bez obzira preferirate li visoke potpetice ili su vaši go-to modeli gležnjače, izgledat ćete sjajno u svakoj kombinaciji koja uključuje klasične odjevne artikle - haljinu i čizme.

Naime, haljina se pokazala kao sjajan izbor za prve sunčane dane i kada su temperature nešto niže. Jedan od vodećih trendova za prijelazno razdoblje upravo je kombiniranje romantičnih i dugih haljina na čizme uz topli kardigan ili blejzer.

Također, kaubojske čizme trend su kojeg će obožavati sve ljubiteljice nešto odvažnijeg stila te su uvijek sjajno rješenje ako želite unijeti svježinu u svakodnevna izdanja. Ova modna formula poziva na maštovitost i igru, a dopada nam se i kontrast ženstvenih haljina i robousnih ili rokerskih čizama. Cvjetne haljine i modele u upečatljivim bojama možete stilizirati uz jednostavne crne gležnjače, a kratke haljine uz čizme do koljena. Budući da sa ovim modnim duetom imamo gotovu cijelu kombinaciju, potrebno ju je eventualno upotpuniti prikladnim modnim dodacima.