08.07.2020

Dizajnerica Anja Stehlik priprema jedinstveni modni događaj na pulskom Kaštelu

moda :: Vijesti :: Trendovi

Prekrasan pulski Kaštel 14.8.2020 po prvi će puta postati pozornica na kojoj će poznata istarska modna dizajnerica Anja Stehlik predstaviti svoje nove kolekcije na šestoj samostalnoj reviji STEHLIK FASHION SHOW.
Budući da smo od dizajnerice Stehlik već navikli na modna iznenađenja, pogotovo kada se radi o prezentaciji kolekcija, ne bi čudilo da i ove sezone ne pokušava napraviti nešto novo drugačije I impresivno.
Sasvim se spontano rodila ideja o nešto drugačijem I intimnijem predstavljanju kolekcija gdje ćemo slaviti zajedništvo ,prijateljstvo I ljubav  , a intimna kulisa Kaštela savršeno se uklopila u priču.
Njegov čaroban  vanjski prostor koji sa zalaskom sunca dobiva novu dimenziju ugostiti će neku novu priču sa divnim talentiranim gostima ove modne večeri.Nova kampanja  revije slavi žensko prijateljstvo I podršku koja nam je posebno u ovim vremena svima bitna.
Upravo se tako rodila ideja o Rainbow haljinama koje su svojom ležernošću, bojama I posebnošću već osvojile mnogobrojne modne influencerice.


Jednostavne haljine od najfinijeg šifona  koje padaju u kaskadama dajući siluetu profinjenosti  dolaze u raznim dužinama  I svaka je svojim bojama posebna na svoj način.
Ova divna paleta haljina  kreirana je kako bi slavila jednu od najsnažnijih veza među ljudima – prijateljstvo. Naime, iza svake boje krije se značenje jedne karakterne osobine, a koju sigurno ima barem jedan od pravih, iskrenih prijatelja.


 

Na pistu će uz manekenke svoj izlaz imati velike I male prijateljice te će Vas STEHLIK FASHION SHOW  I ove godine uvesti u glazbeno scensku modnu priču koju ćete pamtiti.
 

“Ove godine sve što slavimo su emocije, stoga pripremamo event koji će zaista biti poseban. Okupiti ćemo mali krug velikih prijateljica I napraviti nešto neviđeno na ovim prostorima što će se pamtiti”

Nakon revije pulski Kaštel pretvoriti će se u pravu ljetnu garden  oazu gdje se planira after party u suradnji sa Old city barom I Barlogisticom.

www.anjastehlik.com

Photo: Ana Bolobicchio ( Anushcka)
MUA: Sabrina Lučev
Hair: Artistic
Lokacija: OPG Pekici
Accessories : Optika Centar
Mini models: Leni & Zara