19.07.2021

DIZAJNERICA ANJA STEHLIK PREDSTAVLJA SLUŽBENU KAMPANJU ZA 7. STEHLIK FASHION SHOW

moda :: Vijesti :: Trendovi

Jedini modni event u Istri

Ususret uzbudljivom modnom programu predstavljena je službena kampanja koja već tradicionalno najavljuje  najveći modni događaj u Istri.

Prekrasan pulski Kaštel biti će pozornica na kojoj će dizajnerica Anja Stehlik upriličiti novu modnu večer sa gostima iznenađenja.
Poznata kao jedina hrvatska dizajnerica muških odijela po mjeri, Anja ove sezone fokus stavlja na muškarce i ekskluzivno predstavlja novu O´dijelo kolekciju, gdje će novi modeli biti prikazani upotpunjeni stylingom iz Pula City malla.

„Personalizirana odijela po mjeri budućnost su u kreiranju savršenog odijela, a ovom revijom želim prikazati da su originalne ideje, jaka emocija, stvaralačka energija  temelj napretka i uspjeha.
Svakom revijom pomičemo ljestvicu i nudimo gledateljima pravi modno scenski show „

Ljubiteljice mode moći će uživati u novoj Stehlik kolekciji koja donosi puno uzoraka, vibrantnih tonova, zanimljivih detalja , ekskluzivnih 3D materijala  koji će se prožimati kroz kolekciju svečanih haljina koje će biti okosnica same revije.

„Želim vratiti ljepotu odijevanja za posebne prilike, koju smo protekle godine stavili u drugi plan, da se svaka žena u mojoj kreaciji osjeća elegantno i samopouzdano“

Cijeli koncept revije osmišljen je u stilu ležernog partyja u suradnji sa Old city barom i Barlogistic  gdje će Kaštel zablistati ispod tisuću lampica i stvoriti ambijent pravog  ljetnog ugođaja.

Uz glazbenika Tea Grčića koji će svojim glasom očarati publiku, biti će predstavljen i najnoviji električni Porsche iz Porsche Interauta Istra koji će se  savršeno uklopiti u viziju budućnosti brenda
O ´dijelo.

Revija će se održati u petak 13.8 sa početkom u 20 h gdje će gledatelji moći uživati u odličnom glazbenom programu nakon kojeg će slijediti modna revija.
Uz poštivanje svih epidemiloških uvjeta moći će se bezbrižno uživati u ovoj posebnoj večeri
mode ,ljepote i glazbe.

 

OPEN CASTING poziv za sve modele koji žele prisustvovati reviji 31.7 Pula City mall

Kako bi odabrali neka nova lica koja će prisustvovati na  Stehlik fashion show ,održati će se casting  i to u subotu 31.7  od 10 do 12 h u Pula City mallu.
Uz odabir novih lica imati ćete priliku vidjeti dio nove Stehlik kolekcije upotpunjen stylingom iz dućana Pula City malla.
 

 

Photo : Sara Sijan
Models: Piero Načinović, Teo Mikelić, Stefano Ljubešić
Mua: Klara Sošić
Hair : Artistic
Designer: Anja Stehlik
Styling : Pula city mall
               Optika Centar

Lokacija : Savičenta