04.11.2019

DIZAJNERICA ANJA STEHLIK PREDSTAVILA ODVAŽNU KAMPANJU #BEBRAVE

moda :: Vijesti :: Trendovi

Jesenski tonovi  i dramatičnije,jače , odvažnije Stehlik  forme prisutne u novoj kolekciji #bebrave

Budi jaka, kada je cio svijet protiv tebe. Stoj direktno ispred oluje, hrabro kroči svojim putem čak i ako te vjetar obara sa nogu.
Konji  kao simbol snage i slobode glavna su polazna misao  modne kampanje  pod nazivom #bebrave jedne od omiljenih istarskih dizajnerica Anje Stehlik, koja ovom kampanjom slavi žensku snagu te istinsku  sposobnost da sudjeluje u promjenama.

„Ova  kampanja je nova priča i nova emocija ,predstavlja spoj neovisnosti , individualnosti i hrabrosti  – vrijednosti oko kojih sam vrlo strastvena.
Cilj kampanje #bebrave  je potaknuti žene na osnaživanje, pozitivne akcije ,da slijede vlastiti put ,zanemaruju  pravila kako bi živjele život ispunjen strašću.“

Raznovrsnost modela, spoj suprotnosti i konačni potpuni sklad

Kolekcija odiše profinjenom elegancijom, a kolorit je sveden na minimum pa tako prevladavaju nijanse sive , nezaobilazna crna, zemljani tonovi  koji se isprepliću sa jarkom paletom boja poput ljubičaste i zelene.  

Prenaglašeni rukavi su posveta silueti 80-ih godina, a precizna konstrukcija im daje moderan finiš dodatno naglašavajući kvalitetu materijala od koje su izrađeni. Mekani pliš i koža  su također prisutni i to kroz statement haljine  koji će vladati gradskim ulicama.

Statement sakoi pročišćenih linija i naglašenih rukava, od neoprena i vune u jarkim bojama svakako će dati pečat svakoj kombinaciji ove zime.
Za večernje prigode dizajnerica predlaže sofisticirane materijale od tila i brokata koja vjerno interpretiraju retro glamur.
U novoj kolekciji nalazi se 33 vrućih komada; koktel haljine, mini i maxi boho haljine, sakoi u boji košulje  i hlače već su dostupni u Stehlik studiu  u Puli, na adresi Zagrebačka 7., te stranicama www.anjastehlik.com, instagram 

Model:Maja Vujica
Hair: Artistic
MUA: Ella beauty
Photo: Ivana Tomić photography

Lokacija: Ranč Barba Tone