14.11.2019

brend Pepetuška predstavio kolekciju haljina za djevojčice

mama :: Moda

Peptuške su ručno izrađene unikatne lutke koje jednako vole djeca i odrasli.

Ono što ovu igračku izdvaja od ostalih upravo je činjenica da su lutke personalizirane, odnosno, možete sami birati frizuru, boju očiju, kose, pa čak i odjevnu kombinaciju koju će nositi vaša Pepetuška.

Maja i Arnela, dvije kreativne mame koje se kriju iza ovog brenda napravile su korak dalje te uz lutke ručno proizvedene u BiH, sada u njihovom asortimanu možete pronaći haljine za djevojčice.


„S ponosom možemo predstaviti novi projekt na kojem smo vrijedno radile, a to je kolekcija haljinica za djevojčice. Inspiracija, kao i uvijek, su naše dvije djevojčice, Mona i Naja. Vodile smo se time šta djevojčice najviše vole da nose, koju kombinaciju boja, kao i da haljinica bude interesantna, a opet ugodna za nositi. Mislim da smo, napravili odličan izbor. Haljinice su od 100% pamuka i pamučnog satena, idealne za zimske dane. Naprijed je oslikana naša lutkica Pepetuška, jedna je s plavom kosom kao Mona, a druga smeđe boje kose, kao kod Naje.
Ono što je zanimljivo jeste da možete naručiti lutkicu Pepetušku u toj istoj haljinici, tako da djevojčica i njena Pepetuška budu isto odjevene. Naredni korak su haljine za mame. 

 

Haljine su obogaćene i trendi volanom na području ramena, a dolaze u nekoliko nijansi. Više o svim Pepetuška proizvodima možete saznati i na njihovoj službenoj Facebook stranici.