14.09.2019

Boho wedding editorial s potpisom Istarskih kreativaca

vjencanja

Kako izgleda vjenčanje u Istri kad se ujedine kreativne snage iz Istre

Sjećate li se  atmosfere u filmu Bernarda Bertoluccija "Ukradena ljepota" koji je sniman u Toskani? Onda ćete svakako znati uživati u ljepoti vjenčanja u našoj prekrasnoj bajkovitoj Istri.

Nove destinacije bude avanturistički duh, inspiriraju i nose posebnu vibru zbog kojeg cijelo druženje, atmosfera i same fotografije dobivaju toplu notu i rezultiraju uspomenama kojih će se dugo sjećati.

Stoga smo  odlučili okupiti tim lokalnih profesionalaca  i napraviti „Boho wedding story from Istra „   kako bi kroz wedding  editorial prikazali magične i slikovite krajolike južne Istre ( Gornji Kamenjak)  te ujedno predstavili kreativni tim  iz Istre koji su zaslužni za savršeno vjenčanje od make up i hair  artista, fotografa vjenčanja , organizatorice vjenčanja , dekoraterki ove boho priče i dizajnericu koja je zaslužna za vjenčanicu.

Lukart wedding photography je svima poznato ime wedding fotografije u regiji. Pomalo sanjiv i romantičan stil fotografiranja, kao i vještina da kroz fotografiju zarobi i zadrži sve one magične trenutke s vjenčanja mladenaca, rezultirali su suradnjama s parovima diljem svijeta. Riječ je o intimnim ceremonijama održanim na slikovitim lokacijama bogate povijesne i kulturne baštine, uz koju mladenci vežu posebne emocije i uspomene. Upravo to i čini suštinu koncepta 'destination vjenčanja' koji postaje sve popularniji i kod nas.

Kada su u pitanju sami imperativi u #wedding kategoriji, ova godina će više nego ikad prije naglasak stavljati na opuštenost, prirodu i ležernost, te će uz bajkovite outdoor ambijente kojima cozy atmosferu daju pomno odabirani dekori, popularne biti i praktične vjenčanice koje će glamuroznost dobiti upravo kroz jednostavnu siluetu. Poseban efekt vjenčanjima dat će odabir ukrasa (pampas trava) koja će dati boho notu svakoj priči, dok će pastelne nijanse biti favorit dama.
Cvjetni studio Štručak savršeno je dočarao taj cozy  ugođaj u prirodi dok je  boho vjenčanicu kreirala istarska dizajnerica Anja Stehlik.
Make up i frizuru za ovaj istarski boho wedding editorial potpisuju Andrea Licul i Andrea Batel dok su  za organizaciju cijele priče zaslužne Flammeum weddings & events.

Djelić ovog jako šarmantnog wedding snimanja donosimo vam u nastavku.

 

Modeli : Sara i Deni @tijaramodelmanagement
Mua: Andrea Batel
Hair: Andrea Licul
Vjenčanica: Anja Stehlik design
Dekoracije: Štručak cvjetni studio
Photo: Lukart wedding photography
Organizacija: Flammeum weddings & events