16.03.2020

Betina Goldstein ,nail art umjetnica čije ćete manikure obožavati

ljepota :: Trendovi

Za Betinu su inozemni lifestyle portali komentirali da je ona žena čije ćete manikure najviše puta spremiti na svom Instagram profilu.

Uz nešto više od 240 000 pratitelja na društvenim mrežama, Betina je postala svojevrsni guru za nail art za sve dame koje vole eleganciju i detalje koji kradu pozornost na suptilan i profinjen način.Radila je manikuru 27 modela i bila oduševljena valom uzbuđenja i kreativnosti koji je posao nosio. Uskoro je krenula raditi kao nail umjetnica na snimanju editorijala, kampanja, ali i s poznatim damama u kreiranju red carpet izdanja. 
Samouka je, a ovim poslom se počela baviti 2011.godine.

Otada njeguje minimalistički pristup nail artu, pazeći da detalji uistinu ne preuzmu glavnu ulogu. Sama fotografira i manikure koje potpisuje kroz prepoznatljiv stil fotografija koje na cool način pokazuju sav šarm manikura koje radi.

Njen rad iznova oduševljava sitnim detaljima, neovisno je li riječ o bisernim perlama ili zlatnim listićima apliciranim na bezbojnu podlogu, obrnutoj francuskoj manikuri u jarkim nijansama, delikatnom leopard uzorku ili ukrasima poput lanca.
U nastavku izdvajamo nekoliko njenih posljednjih radova, a više otkrijte na adresi @betina_goldstein.