18.05.2020

BareMinerals Original mineralni puder proda se svake tri sekunde negdje u svijetu. Pogledajte zašto

ljepota :: Vijesti

Nekada je uistinu izazovno pronaći make-up proizvode za naš tip kože, koji ne sadrže štetne tvari, a istovremeno nude maksimalno prekrivanje i postojanost.

Odgovor na ovaj beauty izazov može vam ponuditi bareMinerals Original make-up podloga o kojoj pišemo u nastavku i koju opisuju kao: 'formulu koja je toliko lagana da u njoj gotovo da možete i spavati'.

Upravo je ovaj proizvod našao svoj put do rutine i nesesera dama diljem svijeta koje ga koriste svakodnevno i koje ga karakteriziraju kao proizvod vrijedan svake investicije.

Zašto ćete i vi poželjeti dodati bareMinerals Original podlogu u svoju makeup svakodnevicu, otkrijte u nastavku.
 

ZAŠTO BREND BAREMINERALS ZASLUŽUJE VAŠU PAŽNJU?

Ovaj brend postoji na tržištu još od 1995. godine kada su i prvi put predstavili bareMinerals Original podlogu sa 5 prirodnih minerala koji beskompromisno njeguju i ne isušuju kožu vašeg lica.
Proizvodi sa bareMinerals etiketom napravljeni su od prirodnih sastojaka i ne sadrže štetne parabene, ftalate, formaldehide, triklosan...
Također, njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama što je dodatan razlog zašto brojne beauty entuzijastice rado biraju njihove artikle.

ŠTO OVAJ BAREMINERALS ORIGINAL PUDER ČINI TAKO POSEBNIM?

Formula sa 5 minerala koja se nalazi unutar ovog BareMinerals make-up proizvoda efektno prekriva vaše pore, osigurava ujednačen ten, zaglađuje površinu vašeg lica i uistinu je lagana na koži.
Ova podloga je i iznimno postojana i broji čak 24h savršene prekrivenosti na licu te sadrži SPF 15 faktor zaštite, koji ne apsorbira nego odbija štetne UV zrake što je itekako važan faktor za ljetne mjesece.

Veganska formula unutar proizvoda ne isušuje lice, ne zatvara pore te praktički omogućava da nosite ovu podlogu bez iritantnog osjećaja težine šminke na licu.
Odlična stvar kod ove podloge je što dolazi u čak 30 nijansi među kojima ćete jednostavno izabrati onu koja najbolje odgovara vašem tenu.

BareMinerals Original podlogu možete pronaći i naručiti na stranici lookfantastic.com