04.11.2018

A sada nešto za punije dame - Upoznajte hrvatski brend Obblie

moda :: Editorijali

 Obblie je hrvatski modni brend iza kojeg stoji dizajnerica Lana Stjepić . Nastao je 2016. godine i razvio se iz dizajneričine želje da iskreira odjeću za žene sa izraženijim oblinama te onima sa većim konfekcijskim brojem.
Tako se brend okarakterizirao kao vrlo specifičan jer svakoj individualnoj građi tijela pristupa na svoj način vodeći računa o omjerima i konstrukciji za pojedini problem svake građe. Dizajnerica njeguje ženstvene forme i jednostavnu te čistu konstrukciju svoje kolekcije.
Boje koje su zastupljene su neutralne i dominira siva, maslinastozelena, bež te neizostavna crna a materijali su većinom prirodni. Dominiraju tunike i haljine uz prisustvo prsluka i nabranih majica sa zanimljivim intervencijama.

Cijela kolekcija odiše pomalo boho- retro izričajem ali sa modernim okosnicama u konstrukciji i dizajnu.
Kolekcija je to za slobodno, samouvjerenu i neovisnu ženu a komadi koje nosi je ne sputavaju već pridonose njenom osobnom šarmu. Kampanju za ovu kolekciju snimio je modni fotograf Belizar Valić, styling je osmislila Iva Tuđa, za make up se pobrinula Samanta Mihaela Šafran, za frizure je zaslužan frizerski salon Didi, a lice kampanje je model Ana Ćapalija. 
Cijelu kolekciju pogledajte na www.obblie.com